Ρίβερς: «Παππάς και άμυνα έφεραν την νίκη»

Ρίβερς: «Παππάς και άμυνα έφεραν την νίκη»

Gazzetta team
Ρίβερς: «Παππάς και άμυνα έφεραν την νίκη»
Το ξέσπασμα του Παππά, ήταν αυτό που έκρινε το ματς, σύμφωνα με τον Ρίβερς.

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις ο Ρίβερς, που τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν το... ξέσπασμα του Παππά.

Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί, και καταφέραμε να φτάσουμε σε μία σημαντική νίκη, με δεδομένα όσα συνέβησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Όλοι οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι και θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Υπάρχουν ακόμα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, και σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να βελτιωθούμε και να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο.

Τα πιο σημαντικά στοιχεία που μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη ήταν σίγουρα το ξέσπασμα του Παππά και η αμυντική λειτουργία της τελευταίας περιόδου. Ήμασταν σκληροί, ελέγξαμε το παιχνίδι και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.