Παίζει με Φουενλαμπράδα ο Κουκ

Παίζει με Φουενλαμπράδα ο Κουκ

Παίζει με Φουενλαμπράδα ο Κουκ

bet365

Ο Παναθηναϊκός επισπεύδει τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του Μάικ Τζέιμς ενώ ο Ομάρ Κουκ θα βρίσκεται στην αποστολή της Εστουδιάντες για το κυριακάτικο ματς με τη Φουενλαμπράδα. Οι εξελίξεις με τον 34άχρονο γκαρντ.

Η περίπτωση του Ομάρ Κουκ απασχολεί εσχάτως τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για σχεδόν δυο μήνες λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο δεξί χέρι.

Ο 34άχρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην Μπουντούτσνοστ και ξεκίνησε τη σεζόν στην ισπανική λίγκα με την Εστουδιάντες, είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει στη λίστα των «πράσινων», οι οποίοι ωστόσο υπενθυμίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι προέχει η πρεμιέρα της EuroLeague με τη Ζαλγκίρις και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, την προσεχή Δευτέρα.

Όπως ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή το gazzetta.gr, στο συμβόλαιο του Κουκ με τους Ισπανούς δεν υπάρχει buy-out. Έτσι, λοιπόν, οι «πράσινοι» πρέπει να ικανοποιήσουν οικονομικά την Εστουδιάντες αν θέλουν να προχωρήσει η διαδικασία και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή με έναν παίκτη που έχει παραστάσεις υψηλού επιπέδου και ήταν εκ των κορυφαίων Αμερικανών γκαρντ που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον πρώην προπονητή του, Λούκα Παβίτσεβιτς.

Η Εστουδιάντες στρέφεται στο μαδριλένικο ντέρμπι της Κυριακής (16/10) με τη Φουενλαμπράδα για την 4η αγωνιστική στη Liga Endesa ενώ ο Κουκ συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις των «Φοιτητών» που βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τους «πράσινους» και, συγχρόνως, εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του προκειμένου να δώσουν το «ΟΚ» για την μετακίνησή του.

Όπως μάλιστα αναφέρουν άνθρωποι της Εστουδιάντες, ο Κουκ θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Παρεμπιπτόντως, ο προπονητής της Εστουδιάντες, Σάλβα Μαλδονάδο, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον αρχηγό της ομάδας, Τζόρντι Γκριμάου, ενόψει του αγώνα με τη Φουενλαμπράδα, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια αναφορά στον Ομάρ Κουκ και το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα