«Να ξεχάσουμε τη Λευκάδα»

«Να ξεχάσουμε τη Λευκάδα»

Gazzetta team
«Να ξεχάσουμε τη Λευκάδα»

bet365

Ο χρόνος και οι νίκες επουλώνουν τις πληγές. Κατά πόσο ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το σοκ της πρεμιέρας της Basket League θα φανεί αύριο (15/10) το απόγευμα (5μ.μ.) απέναντι στον Κολοσσό H Hotels.

Είναι ξεκάθαρο ότι (και) ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Τούτο ισχύει κυρίως για τους ξένους παίκτες οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν την ελληνική πραγματικότητα και φυσικά να αφομοιώσουν το διαφορετικό στιλ μπάσκετ που παίζεται στην Basket League σε σχέση με τα Πρωταθλήματα από τα οποία προέρχονται. Επί τούτου, σύμφωνα με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, μεγάλη ευθύνη έχουν και οι Έλληνες παίκτες. «Είναι ακόμη αρχή της σεζόν και έχουμε παιδιά που παίζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι από τα πιο έξυπνα σε τακτική και γι’ αυτό εμείς, οι παλαιότεροι, έχουμε ευθύνη να τους βάλουμε στο πνεύμα», είπε χαρακτηριστικά.

Σαφέστατα, ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει από την ομάδα του να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα, αλλά και να δείξει ότι έχει ξεπεράσει την ήττα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στη Λευκάδα. «Στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών βελτιώσαμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτόν, ξεχνώντας όσα έγιναν στη Λευκάδα. Δεν μπορώ να πω ότι ξεπεράσαμε την ήττα, αλλά κάναμε δουλειά πάνω σε αυτό», συμπλήρωσε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα