Ζντοβτς: «Να σεβόμαστε την Ιστορία, προσοχή στο Λάυριο»

Ζντοβτς: «Να σεβόμαστε την Ιστορία, προσοχή στο Λάυριο»

Αλέξανδρος Καραλής
Ζντοβτς: «Να σεβόμαστε την Ιστορία, προσοχή στο Λάυριο»

bet365

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (15/10, 16:00) στο «Νίκος Γκάλης» το Λαύριο για τη 2η αγωνιστική της Basket League, με τον Ζντοβτς να μιλάει για τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού αλλά και στην τιμή της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ στο Γιώργο Τρόντζο.

Με απόλυτο σεβασμό προς το Λαύριο αλλά και τον Γιώργο Τρόντζο, τη φανέλα του οποίου θα αποσύρει η ΑΕΚ στο περιθώριο του αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Basket League στο «Νίκος Γκάλης», εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Σλοβένος τεχνικός του «Δικεφάλου».

«Πρέπει να σεβόμαστε την Ιστορία και σίγουρα είναι μεγάλη μας τιμή, που θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μία τέτοια εκδήλωση και να τιμήσουμε τον Γιώργο Τρόντζο. Ο αγώνας απέναντι στο Λαύριο μόνο εύκολος δεν θα είναι. Έχω πολύ κακές αναμνήσεις από την περσινή μας αναμέτρηση.

Μπορεί στο τέλος να κερδίσαμε, ωστόσο, υποφέραμε. Έχουν σχεδόν το ίδιο ρόστερ με πέρσι, τον ίδιο κόουτς και δεν θα είναι εύκολο να τους κερδίσουμε, εάν δεν δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, να συγκεντρωθούμε στον στόχο και να παίξουμε σκληρά και τα σαράντα αγωνιστικά λεπτά, ώστε να φτάσουμε στη νίκη», ήταν τα λόγια του Γιούρι Ζντοβτς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα