Γερμανικές επισκέψεις στον ΠΑΟΚ!

Αλέξανδρος Καραλής
Γερμανικές επισκέψεις στον ΠΑΟΚ!

bet365

Ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών, ωθούμενο από την αγάπη του για το μπάσκετ, επισκέφθηκε το «Paok Sports Arena» και περιηγήθηκε στο μουσείο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Simon και η Vicky περνούν τις τελευταίες τους μέρες στην Ελλάδα, όπου βρέθηκαν για διακοπές, με την αγάπη που τρέφουν για το μπάσκετ να τους οδηγεί στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Οι δυο Γερμανοί περιηγήθηκαν στο μουσείο της ομάδας, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με την κουβέντα να εστιάζεται σε δυο πρόσωπο, του μοναδικού συμπατριώτη τους που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, Στέφαν Μπεκ, αλλά και του θρυλικού Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Μάλιστα, οι δυο τους αγόρασαν και εισιτήρια για τον αυριανό (15/10,17:00) εντός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά» απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν να παρακολουθήσουν και τον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Γερμανία κόντρα στην Όλντενμπουργκ στις 22 Νοεμβρίου, για το Champions League Basketball.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα