«Στραβωμένος» με την 15η θέση, μεταξύ των καλύτερων, ο Άντονι!

«Στραβωμένος» με την 15η θέση, μεταξύ των καλύτερων, ο Άντονι!

«Στραβωμένος» με την 15η θέση, μεταξύ των καλύτερων, ο Άντονι!

Ο Καρμέλο Άντονι δεν δέχεται την κατάταξη που τον έβαλε γνωστό αμερικάνικο περιοδικό. Τον κατέταξε στην 15η θέση του καλύτερου παίκτη του ΝΒΑ και δεν του άρεσε καθόλου...

Γνωστό Αμερικάνικο περιοδικό κατέταξε τον Καρμέλο Άντονι στην 15η θέση των καλύτερων παικτών του ΝΒΑ.

Λάθος του!

Ο Καρμέλο δεν το έχει πάρει καθόλου καλά και μετά από την όχι και τόσο ευγενική απάντηση του στο twitter το πήγε ένα βήμα παραπάνω και μίλησε για έλλειψη σεβασμού.

«Βρίσκω κίνητρο από μόνος μου. Δεν χρειάζομαι κάτι να με παρακινεί. Πιθανόν κάποιοι κάθονται στα γραφεία τους και κάνουν τις δουλειές τους».

Ο Άντονι, που τοποθετήθηκε πίσω από τον Κλέι Τόμσον και τον Μπλέικ Γκρίφιν, πρώτα τους τα είπε ένα χεράκι στο twitter και έπειτα συνέχισε την κριτική του.

«Απλά το είδα και είναι έλλειψη σεβασμού. Νοιώθω ότι έχω κάτι να αποδείξω, άσχετα με το τι συμβαίνει. Πάντα ένοιωθα έτσι. Στο λύκειο. Στο κολέγιο. Στο ΝΒΑ. Πάντα ένοιωθα ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά για να πάρω τον σεβασμό που αξίζω».

Συγκεκριμένα για το περιοδικό συνέχισε:

«Είναι αυτό που είναι. Γέλασα με αυτό. Σίγουρα δεν στεναχωρήθηκα. Απλά ήταν έκπληξη για εμένα... Απλά είναι λίγο ' σας ενημερώνω', 'χάσατε την αξιοπιστία σας για εμένα'».

Μάλλον σε πείραξε λίγο παραπάνω απ' όσο δηλώνεις, ε Καρμέλο;

 

Best of internet