Καθυστερεί το «ΟΚ» της Εστουδιάντες για τον Κουκ

Καθυστερεί το «ΟΚ» της Εστουδιάντες για τον Κουκ

Gazzetta team
Καθυστερεί το «ΟΚ» της Εστουδιάντες για τον Κουκ

bet365

Ο Ομάρ Κουκ παραμένει πάντα στα υπόψιν για τον Παναθηναϊκό ενώ οι Ισπανοί συνεχίζουν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του ώστε να δώσουν το «ΟΚ» για την μετακίνησή του στους «πράσινους».

Η περίπτωση του 34άχρονου Αμερικανού, με διαβατήριο Μαυροβουνίου, Ομάρ Κουκ της Εστουδιάντες ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, με τον κόουτς του «τριφυλλιού» να επιβεβαιώνει εμμέσως ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται σε επαφές.

Ο χρόνος πιέζει τους «πράσινους» που αναζητούν τον αντικαταστάτη του τραυματία Μάικ Τζέιμς κι ενώ έπονται οι αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στην πρεμιέρα της EuroLeague και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, την προσεχή Δευτέρα (17/10).

Ο Ομάρ Κουκ, για τον οποίον ο πρώην προπονητής του στην Μπουντούτσνοστ, Λούκα Παβίτσεβιτς ανέλυσε στο gazzetta.gr τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί την Κυριακή στο μαδριλένικο ντέρμπι με τη Φουενλαμπράδα και στη συνέχεια να δρομολογηθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, καθώς η Εστουδιάντες δεν έχει βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του.

Το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό παραμένει σε καλό δρόμο ενώ ο Πεδουλάκης υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία ότι προέχει το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στην νέα EuroLeague.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα