Ανεβάζει στροφές ο Γκασόλ (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ανεβάζει στροφές ο Γκασόλ (vid)

bet365

Ο Πάουλ Γκασόλ ολοένα και ενσωματώνεται στην φιλοσοφία του Γκρεγκ Πόποβιτς, κάτι που φάνηκε και στο ματς με το Ορλάντο όπου οδήγησε τους Σπερς στη νίκη με 95-89.

Οταν μιλάμε για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η ομαδικότητα και το ολοκληρωτικό μπάσκετ. Για το δεύτερο είναι νωρίς ακόμα. Όμως η ομαδικότητα ήταν, είναι και θα είναι η σταθερά της ομάδας.

Με τον Πάου Γκασόλ να «γεμίζει» τα παπούτσια του Τιμ Ντάκαν, τα «Σπιρούνια» επικράτησαν των Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center» με 95-89 και σημείωσαν την 3η νίκη τους σε τέσσερα ματς στην preseason. Ο Ισπανός σέντερ αγωνίστηκε για 23 λεπτά και σε αυτό το διάστημα μέτρησε 14 πόντους έχοντας 6/11 δίποντα, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και κανένα λάθος!

Οι ΛαΜάρκους Ολντριτζ και Μπριν Φορμπς είχαν από 12 πόντους ο καθένας, ενώ παραγωγικός ήταν και ο Πάτι Μιλς στα 15 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε (11π., 3/5τρίπ.) Στον αντίποδα, ο Εβάν Φουρνιέ (20 πόντοι, 3/5 τρίποντα) ήταν ο καλύτερος για την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ η οποία δεν έχει νικήσει ακόμα στην preseason (0/3) ενώ εξαιρετικοί ήταν οι Τζεφ Γκριν (18π.) και Μπίσμακ Μπιγιόμπο (9π., 11ριμπ.)

 

NBA Τελευταία Νέα