Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ με Κολοσσό

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ με Κολοσσό

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ με Κολοσσό

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Κολοσσό (15/10, 17:00) και ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων.  

«H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2016 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels, το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στις 5μ.μ. για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels διατίθενται από το PAOK Sports Arena, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα easypay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και 24 ώρες το 24ωρο από το online δίκτυο της Tickethour.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, θα διατίθενται μέχρι και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.  

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels είναι…

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP GOLD

100€

VIP LOUNGE

Ισχύουν και παιδικά εισιτήρια (γεννηθέντες από 1/1/2002 και μετά)

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Πέμπτη (13/10): 10:00-19:00

Παρασκευή (14/10): 10:00-19:00

Σάββατο (15/10): 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ

Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ», αναφέρει η ανακοίνωση στο paokbc.gr.

Best of internet