Ω, ΛιΛά-ρντ! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ω, ΛιΛά-ρντ! (vid)

bet365

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ ήταν ασταμάτητος στο «Staples Center» του Λος Άντζελες και οδήγησε τους Μπλέιζερς στη νίκη επί των Λέικερς με 109-106 στην παράταση.

Απ' ότι φαίνεται οι προσδοκίες στην Rip City είναι τεράστιες τη φετινή σεζόν! Οχι επειδή οι Μπλέιζερς είναι ακόμα αήττητοι στην preseason με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζοντα και με το υλικό το οποίο διαθέτουν.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ είναι ηγέτης και το αποδεικνύει σε κάθε ματς, όπως ακριβώς στην αναμέτρηση με τους Λέικερς στο Λος Άντζελες. Πέτυχε 30 πόντους (οι 15 εκ των οποίων σε δυόμιση λεπτά!!!) έχοντας 4/8 δίποντα, 6/9 τρίποντα και 4/4 βολές, ενώ συνετέλεσε τα μέγιστα στην παράταση προκειμένου να φτάσει η ομάδα του στην τελική επικράτηση.

Αντίθετα, ο «διόσκουρος» Σι Τζέι ΜακΚόλουμ ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό του με 2/13 σουτ εντός πεδιάς, την ώρα που ο Μορίς Χάρκλες είχε 14 πόντους, ενώ οι Μέιερς Λέοναρντ και Μέισον Πλάμλι σημείωναν από 11 πόντους ο καθένας.

Στον αντίποδα, ο Ντ' Άντζελο Ράσελ δεν θύμισε ούτε στο ελάχιστο τις δύο εντυπωσιακές του εμφανίσεις στα συνεχόμενα ματς με τους Ντένβερ Νάγκετς, αφού έμεινε στους 12 πόντους με 6/12 δίποντα και 0/9 τρίποντα!! Ο Τζόρνταν Κλάρκσον μπορεί να πέτυχε 15 πόντους αλλά ήταν εξίσου άστοχος (6/14 σουτ), ενώ ακολούθησαν οι Νικ Γιανγκ (14π.) και Τζούλιους Ραντλ (13π.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα