Είχε...Μ-παρέα και τον Νοβίτσκι (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Είχε...Μ-παρέα και τον Νοβίτσκι (vid)

bet365

Οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 114-109 στο «American Airlines Center» έχοντας για πρώτη φορά και τον Ντιρκ Νοβίτσκι.

Στο 4ο παιχνίδι της preseason οι Ντάλας Μάβερικς είχαν στο ρόστερ τους και τον σούπερ σταρ της ομάδας! Ο λόγος φυσικά για τον Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στα ματς προετοιμασίας και όπως ήταν αναμενόμενο έδειξε ακόμα ανέτοιμος.

Παρόλα αυτά οι Μαβς επικράτησαν της Οκλαχόμα με 114-109 έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Ντουάιτ Πάουελ (16π.) και Τζέι Τζέι Μπαρέα (15π.), με τον Γερμανό σταρ να αγωνίζεται για 16 λεπτά και να έχει 8 πόντους με 3/6 δίποντα και 2/2 βολές: «Ενιωσα καλά. Πιστεύω ο χρόνος που αγωνίστηκα ήταν ό,τι έπρεπε για να αρχίσω να βρίσκω ρυθμό» ήταν τα λόγια του Νοβίτσκι.

Για τους... κουρασμένους Θάντερ από το ταξίδι στην Ισπανία, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ερσάλ Ιλιασόβα με 19 πόντους, ενώ ο Κάιλ Σίνγκλερ πρόσθεσε άλλους 17 πόντους. Ο Ουέστμπρουκ είχε 5/15 σουτ και 12 πόντους, ενώ θετική ήταν η παρουσία του Λοβέρν (15π.)

 

NBA Τελευταία Νέα