Συμφώνησε κι έρχεται ο Ντραγκίτσεβιτς

Συμφώνησε κι έρχεται ο Ντραγκίτσεβιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συμφώνησε κι έρχεται ο Ντραγκίτσεβιτς

bet365

Αυτόν ήθελε κι αυτόν πήρε. Οριστική είναι η συμφωνία του Άρη με τον Τάντια Ντραγκίτσεσεβιτς ο οποίος, εκτός απροόπτου, θα είναι αύριο (12/10) στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ο Τάντια Ντραγκίτσεβιτς ήταν ο βασικός στόχος του Άρη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίντζε. Ο Σέρβος φόργουορντ ήταν εξάλλου στο μικροσκόπιο των “κίτρινων” και το περασμένο καλοκαίρι, τότε όμως επιλέχθηκε ο Σανικίντζε. Μετά την απώλεια του τελευταίου, δίχως δεύτερη σκέψη, ο Άρης αποτάθηκε στον Ντραγκίτσεβιτς. Για την ακρίβεια, την ίδια μέρα οι επιτελείς της ομάδας ενημέρωσαν τον ατζέντη του αθλητή για το ενδιαφέρον τους. Την επομένη (9/10) κατατέθηκε επίσημη πρόταση στον αθλητή, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης επικοινώνησε μαζί του και φυσικά του εξήγησε τον αγωνιστικό ρόλο που θα έχει.

Στις πρώτες επαφές διαπιστώθηκε απόσταση στο οικονομικό αλλά ήταν τόσο μικρή σε σημείο να καλλιεργήσει την αίσθηση για τη συμφωνία. Αυτή θα μπορούσε να επικυρωθεί νωρίτερα αλλά λόγω ενός προσωπικού ζητήματος του παίκτη είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει. Ωστόσο, από το απόγευμα της Τρίτης (11/10) οι δύο πλευρές μπήκαν σε διαδικασία ανταλλαγής συμφωνητικών και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr είναι θέμα λεπτών η ολοκλήρωσή της.

Εκτός απροόπτου, ο 30χρονος φόργουορντ θα έρθει αύριο (12/10) στη Θεσσαλονίκη, για την ακρίβεια τον περιμένει ο Δημήτρης Πρίφτης για την απογευματινή προπόνηση. Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα