«Στις 10 κορυφαίες μετεγγραφές ο Μπουρούσης!»

«Στις 10 κορυφαίες μετεγγραφές ο Μπουρούσης!»

«Στις 10 κορυφαίες μετεγγραφές ο Μπουρούσης!»
Η EuroLeague 2016-17 βρίσκεται ante portas και η ηλεκτρονική έκδοση της As δημοσίευσε τις 10 κορυφαίες μετεγγραφές του καλοκαιριού. Δείτε τη λίστα!

Η εφετινή EuroLeague αναμένεται ως η πιο ανταγωνιστική ever, καθώς οι 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης καλούνται να... επιβιώσουν σε έναν μαραθώνιο 30 αγωνιστικών, εκεί όπου όλοι παίζουν με όλους.

Το πρώτο τζάμπολ της σεζόν θα γίνει στο Barclaycard Center της Μαδρίτης, στο ματς της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό, και η ηλεκτρονική έκδοση της As δημοσίευσε τις 10 κορυφαίες κινήσεις του καλοκαιριού. Εκείνες που προκάλεσαν αίσθηση, με βάση το όνομα και την αξία του παίκτη.

Σε αυτήν δεσπόζει το όνομα του Γιάννη Μπουρούση, του κορυφαίου ψηλού στην περσινή διοργάνωση, ο οποίος κατέκτησε 13 ατομικούς τίτλους με την Μπασκόνια, συμπεριλήφθηκε στις κορυφαίες πεντάδες της EuroLeague και της Liga Endesa ενώ οδήγησε τους Βάσκους στο Final Four έπειτα από οκτώ χρόνια.

«Ο Έλληνας σέντερ ήταν ο κορυφαίος ψηλός της EuroLeague πέρσι, με 14.5 πόντους, 8.7 ριμπάουντ και 21.1 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και, συγχρόνως, ο MVP στη Liga Endesa. Φέτος επέστρεψε στην πατρίδα του έπειτα από μια τριετία στην Ισπανία (σ.σ. δυο χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και έναν χρόνο στην Μπασκόνια). Το 2011 αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε στην Αρμάνι Μιλάνο. Τώρα θα συνεχίσει την καριέρα του στον μεγάλο αντίπαλο: Τον Παναθηναϊκό. Κυρίαρχος στη ρακέτα, ίσως ένας από τους πιο κυρίαρχους σέντερ στη Γηραιά Ήπειρο» αναφέρει το σχετικό αφιέρωμα.

Στη λίστα της As βρίσκονται οι:
Άντονι Ράντολφ (Ρεάλ Μαδρίτης)
Ταϊρίς Ράις (Μπαρτσελόνα)
Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Αρμάνι Μιλάνο)
Γιάννης Μπουρούσης (Παναθηναϊκός)
Άλεν Όμιτς (Αναντολού Εφές)
Φαμπιάν Κοζέρ (Μπάμπεργκ)
Μπραντ Ουοναμέικερ (Νταρουσάφακα)
Σέιν Λάρκιν (Μπασκόνια)
Τζάστιν Ντέντμον (Γαλατάσαραϊ)
Σόνι Ουίμς (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.