Τζήμας: «Σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα»

Gazzetta team
Τζήμας: «Σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα»

bet365

Ο Φάρος Κερατσινίου ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α2 και ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Τζήμας αναφέρθηκε στην απώλεια του Νίκου Λιακόπουλου.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε αρχικά στη νίκη επί των Μαχητών Πεύκων ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον τραυματισμό του Λιακόπουλου, ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον Αίολο Αστακού.

«Η επικράτησή μας απέναντι στους Μαχητές Πεύκων αποτελεί μία μεγάλη νίκη τεράστιας σημασίας για εμάς. Είχαμε περάσει δύσκολες μέρες και εγώ προσωπικά είχα μία άτυχη στιγμή και εύχομαι κανένας άνθρωπος του αθλητισμού να μη βιώσει κάτι παρόμοιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτούς που με τα μηνύματα και τα τηλέφωνά τους και ο καθένας με τον τρόπο του, μου συμπαραστάθηκαν όλο αυτό το διάστημα».

Συνέχισε λέγοντας: «Στον αγώνα με τα Πεύκα ήμασταν πολύ νευρικοί, άστοχοι σε εύκολα ελεύθερα σουτ και ήρθε και ο τραυματισμός του Νίκου Λιακόπουλου νωρίς να μας δημιουργήσει τρομερά προβλήματα. Παρόλα αυτά αλλάξαμε τα αγωνιστικά μας πλάνα, δείξαμε τρομερή διάθεση και θέληση να κερδίσουμε και με την εμπειρία μας στο τέλος πετύχαμε μια σπουδαία νίκη.

Ο Μπατής, ο Βασιλόπουλος και ο Παπαδόπουλος παρότι ερχόντουσαν από σοβαρούς τραυματισμούς κάλυψαν το κενό και θα μας βοηθήσουν τα μέγιστα και στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα