«Άστραψε και βρόντηξε» ο Φιλ Τζάκσον!

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Φιλ Τζάκσον!

Αλέξανδρος Καραλής
«Άστραψε και βρόντηξε» ο Φιλ Τζάκσον!

bet365

Ο πρόεδρος των Νικς μίλησε για την περίφημη τριγωνική επίθεση αλλά και για τους λόγους που δεν έχει εφαρμοστεί με επιτυχία στην ομάδα της Νέας Υόρκης, πετώντας το... γάντι στους παίκτες!

Στην Αμερική έχει γίνει άπειρες φορές κουβέντα για τη διάσημη τριγωνική επίθεση, της οποίας είναι λάτρης ο Φιλ Τζάκσον, με πολλούς παίκτες του 71χρονου Αμερικανού, κατά καιρούς, να δηλώνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για να την εφαρμόσουν.

Αυτό ακριβώς ήταν και το σημείο που έκανε τον επικεφαλής των Νικς να περάσει στην αντεπίθεση και να κατηγορήσει τους παίκτες λέγοντας: «Η τριγωνική επίθεση είναι μια διαφορετική ιστορία. Πώς να διδάξεις ένα σύστημα που απαιτεί να γνωρίζει κάποιος τα βασικά του αθλήματος; Πώς να το διδάξεις σε παίκτες που δεν έχουν μάθει πως να χρησιμοποιούν τα πόδια τους, πως να πασάρουν; Πώς να το διδάξεις σε αθλητές που δεν έχουν μάθει σημαντικά πράγματα, για ένα άθλημα που έχει αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου. Το πρόβλημα δεν είναι η τριγωνική επίθεση. Το πρόβλημα είναι ότι οι νεαροί παίκτες δεν έχουν ικανότητες να την εκτελέσουν».

Η αλήθεια είναι ότι το ρεκόρ της ομάδας των Νικς από τη στιγμή που ανέλαβε χρέη... αφεντικού ο Τζάκσον (49-115) είναι απογοητευτικό και μένει να φανεί τι θα γίνει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα