Οι «πράσινες» δυσκολίες και το Plan B

Οι «πράσινες» δυσκολίες και το Plan B

Γιώργος Κούβαρης
Οι «πράσινες» δυσκολίες και το Plan B

bet365

Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει πραγματικό... σαφάρι προκειμένου να βρουν τον «εκλεκτό» για τη θέση του Μάικ Τζέιμς, αλλά μέχρι στιγμής πέφτουν πάνω σε τοίχο.

Άγρυπνοι μένουν στον τεχνικό τιμ των «πρασίνων» προκειμένου να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για την ενίσχυση του ρόστερ. Οπως είναι ήδη γνωστό, ο Αργύρης Πεδουλάκης ψάχνει παίκτη με κοινοτικό διαβατήριο προκειμένου να καλύψει τη θέση του Μάικ Τζέιμς, αλλά μέχρι στιγμής οι προσπάθειες είναι άκαρπες.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν χτυπήσει ήδη κάποιες πόρτες (σ.σ. κυρίως σε παίκτες που αγωνίζονται στην Κίνα και οι οποίοι έχουν κοινοτικό διαβατήριο) χωρίς όμως να υπάρχει αποτέλεσμα. Άλλωστε πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίοδο όσον αφορά την αγορά των ελεύθερων παικτών, πόσω μάλλον για κάποιον γκαρντ υψηλού επιπέδου που ψάχνει ο Παναθηναϊκός Superfoods, να έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής και ο οποίος δεν θα καταλαμβάνει τη θέση ξένου.

Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση της ομάδας θα πρέπει να ξοδέψει αρκετά χρήματα, αφού θα χρειαστεί να «σπάσει» κάποιο συμβόλαιο και στη συνέχεια να ικανοποιήσει και τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη. Αν μη τι άλλο το έργο για την καλύτερη δυνατή επιλογή μόνο εύκολη δεν είναι ωστόσο ο χρόνος πιέζει και η ανάγκη απόκτησης γκαρντ ενόψει της EuroLeague, τεράστια.

Γι' αυτόν τον λόγο δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί το Plan B που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας. Όπερ και σημαίνει να αποκτηθεί Αμερικανός με... ημερομηνία λήξης! Τουτέστιν μέχρι να επιστρέψει ο Μάικ Τζέιμς απο τον τραυματισμό του. Εκτός και αν «δέσει» τόσο καλά με το υπόλοιπο σύνολο, προσφέρει με το... παραπάνω αυτά που θέλει ο Πεδουλάκης και παραμείνει στους «πράσινους» μέχρι το τέλος της περιόδου. Κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα