Δεν είναι κακή στιγμή αλλά... κατάρα

Δεν είναι κακή στιγμή αλλά... κατάρα

Λευκάδα, Αμαλιάδα, Τρίκαλα, Ελευσίνα, Ρέθυμνο... είναι μερικές από τις πόλεις που αποδείχθηκαν αφιλόξενες για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος μετρά οκτώ ήττες στις τελευταίες 12 εκτός έδρας αναμετρήσεις του με νεοφώτιστες ομάδες!

Δεν είναι κακή στιγμή αλλά... κατάρα

Υπό διαφορετικές συνθήκες και δίχως ιδιαίτερη γνώση της προϊστορίας, θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι η ήττα του ΠΑΟΚ στη Λευκάδα ήταν απλά μια κακή στιγμή. Αν όμως ανατρέξει στο πρόσφατο παρελθόν και εστιάσει στην τελευταία πενταετία θα διαπιστώσει ένα τρομερά αρνητικό στατιστικό στοιχείο για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου. Για την ακρίβεια, στη Λευκάδα ο ΠΑΟΚ έχασε για 8η φορά στις τελευταίες 12 εκτός έδρας αναμετρήσεις του με νεοφώτιστους, σε χρονικό ορίζοντα πέντε ετών. Ξεκινώντας δηλαδή από τη σεζόν 2011-12!

Για να μπούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες, η μοναδική σεζόν όπου ο Δικέφαλος δεν έχασε (πάντα εκτός έδρας) από νεοφώτιστη ομάδα ήταν μόλις η περσινή. Κέρδισε Καβάλα, Αρκαδικό και Λαύριο, ασχέτως του ότι από το τελευταίο έχασε στο PAOK SPORTS ARENA

Ο Χάρης Μαρκόπουλος (ως προπονητής νεοφώτιστης ομάδας) κέρδισε για δεύτερη φορά τον πατέρα του καθώς το είχε κάνει και τη σεζόν 2014-15 με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Λίγο πιο πίσω, στην περίοδο 2013-14 τόσο τα Τρίκαλα όσο και η Κηφισιά είχαν γευτεί τους δικούς τους θριάμβους επί του ΠΑΟΚ. Την περίοδο 2012-13, ο Δικέφαλος επίσης ηττήθηκε και από τους δύο νεοφώτιστους (σ. σ. Πανελευσινιακό και Απόλλων Πατρών). Το ίδιο είχε συμβεί και την περίοδο 2011-12 με αρχή την ήττα στη Δράμα από τον ΚΑΟΔ και στη συνέχεια από το Ρέθυμνο στην Κρήτη.

Best of internet