Προβάδισμα ο Νίκολς για ΣΕΦ!

Προβάδισμα ο Νίκολς για ΣΕΦ!

Γιώργος Κούβαρης
Προβάδισμα ο Νίκολς για ΣΕΦ!

bet365

Αν και ο Τζέιμς Φελντέιν έδειχνε το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μάικ Τζέιμς στο ρόστερ της Basket League ενόψει... ντέρμπι, ο Ντιμίτρις Νίκολς φαίνεται πως κερδίζει αυτήν την κούρσα

Μετά τα όσα συνέβησαν και την είδηση για τον σοβαρό τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναγκάζεται να αλλάξει άρδην την τακτική του ενόψει ντέρμπι...

Αν και η λογική επιτάσσει τη λύση του Τζέιμς Φελντέιν από τη στιγμή που είναι γκαρντ και μπορεί να βοηθήσει στην περιφέρεια, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods αναπροσαρμόζει τα πλάνα του και στρέφεται στον Ντιμίτρις Νίκολς! Ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει εξίσου καλά στις δύο θέσεις των φόργουορντ και να αποτελέσει μια επιπλέον λύση για τις ουκ ολίγες επιλογές των «ερυθρολεύκων» σε αυτές τις θέσεις. Με αυτή τη λογική ο Κέι Σι Ρίβερς θα «ανέβει» στο «δύο» προκειμένου να βοηθήσει με το περιφερειακό του σουτ, ενώ ο Παππάς θα περάσει αρκετή ώρα στον «άσο» καλύπτοντας τα λεπτά που θα βρίσκεται στον πάγκο ο Νικ Καλάθης.

Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες όπως οι Λοτζέσκι, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Αγραβάνη, Πρίντεζη και ο Πεδουλάκης θέλει να έχει ένα παραπάνω όπλο για τον περιορισμό τους. Επιπλέον, ο Νίκολς αποτελεί και σημαντική απειλή στην επίθεση, αφού διαθέτει το περιφερειακό σουτ που -έτσι και αλλιώς- μπορεί να προσφέρει και ο Φελντέιν.

Εκτός των άλλων ο Τζέιμς Γκιστ αναμένεται να έχει και πάλι τον ρόλο για την άμυνα στον Σπανούλη, έχοντας αυτή τη φορά πίσω του παίκτες με γρήγορα πόδια (και όχι όπως πέρυσι με τον Ραντούλιτσα), όπως ακριβώς και τις χρονιές που οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει του Ολυμπιακού στους τελικούς. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τον παίκτη που θα δηλωθεί για το ρόστερ της Basket League, με τον Ντιμίτρις Νίκολς να έχει στην παρούσα φάση το προβάδισμα.

«Φουλάρει» για κοινοτικό

Στο μεταξύ, ο Αργύρης Πεδουλάκης εξακολουθεί να ψάχνει για τον παίκτη που θα καλύψει το «κενό» του Μάικ Τζέιμς και στα ματς της Ευρωλίγκας. Μέχρι στιγμής έχουν προταθεί πολλά ονόματα στους «πράσινους» ωστόσο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έχει καταλήξει ακόμα σε κάποιον συγκεκριμένα. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι κοινοτικός (ή θα έχει κοινοτικό διαβατήριο), θα συνδυάζει εξίσου καλά την οργάνωση με την εκτέλεση, ενώ θα παίζει περισσότερο στον «άσο» και λιγότερο στο «δύο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα