Βαρύ κλίμα λόγω Σανικίντζε

Βαρύ κλίμα λόγω Σανικίντζε

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βαρύ κλίμα λόγω Σανικίντζε

bet365

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα χρειαστεί χρόνο για να συμβιβαστεί με την απώλεια του Βίκτορ Σανικίντζε καθώς άπαντες είναι συντετριμμένοι λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Γεωργιανού φόργουορντ.

Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Ξεκινώντας από έναν επιπόλαιο τραυματισμό του Ντέβιν Μαρμπλ ο οποίος κράτησε τον Αμερικανό εκτός γηπέδων για περίπου δέκα ημέρες. Συνεχίζοντας με τον Μάικ Τζένκινς ο Αμερικανός δεν μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα ούτε σήμερα (10/10) καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στην κνήμη και φυσικά με χειρότερο όλων, τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίντζε. Το κλίμα στις τάξεις του Άρη είναι βαρύ, διότι ο Γεωργιανός είχε καταφέρει, στο μικρό διάστημα παρουσίας του στην ομάδα, να κερδίσει τους συμπαίκτες του. Δεν ήταν μόνο η απόδοσή του στο παρκέ, αλλά πολύ περισσότερο η γενικότερη συμπεριφορά του εντός της ομάδας.

Όπως έχει αναφέρει το Gazzetta.gr, πλέον οι “κίτρινοι” βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Τάντια Ντραγκίτσεβιτς για να αντικαταστήσει τον Σανικίντζε. Μέσα από τις επαφές που προηγήθηκαν, εκτιμάται ότι εντός του επόμενου 24ώρου, το ζήτημα θα τελειώσει θετικά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα