Νιώθει καλά στους Νικς ο Τζένινγκς

Νιώθει καλά στους Νικς ο Τζένινγκς

Αλέξανδρος Καραλής
Νιώθει καλά στους Νικς ο Τζένινγκς

bet365

Ο Μπράντον Τζένινγκς δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του από τη στιγμή που μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον κράτησε πίσω τα τελευταία χρόνια.

Ο 27χρονος πλέι μέικερ των Νικς έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στην καριέρα του στο NBA, όντας παίκτης των Πίστονς τότε, και μέχρι το 2014 όταν τραυματίστηκε στον αχίλλειο και για 2 χρόνια έμοιαζε να έχει χάσει τον εαυτό του.

Πλέον, όμως, ο Τζένινγκς κάνει μια νέα αρχή με την ανανεωμένη ομάδα της Νέας Υόρκης, και όπως δήλωσε ο ίδιος, ξαναβρίσκει τον εαυτό του σιγά σιγά.

«Νιώθω υπέροχα. Νιώθω ότι είμαι ταχύτερος, ελπίζω να φαίνομαι ταχύτερος. Νιώθω ο εαυτό μου ξανά!», σχολίασε σε Αμερικανούς δημοσιογράφους ο Μπράντον Τζένινγκς.

Πάντως, δεν είναι ο μόνος από την ομάδα του «Μεγάλου Μήλου», που έχει παρατηρήσει ότι είναι ανεβασμένος αγωνιστικά: «Μπορείς να πεις ότι αισθάνεται πολύ καλά με τον εαυτό του. Νιώθει υγιής και έχει αυτή τη χαρά σχετικά με την επιστροφή του στα παρκέ», σημείωσε ο σούπερ σταρ και ηγέτης των Νικς, Καρμέλο Άντονι.

 

NBA Τελευταία Νέα