MVP της 1ης αγωνιστικής ο Ουέλς

Αλέξανδρος Καραλής
MVP της 1ης αγωνιστικής ο Ουέλς

bet365

Η Δόξα Λευκάδας έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα της Basket League, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ και ο Ντέζμιν Ουέλς πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής.

Ο 24χρονος Αμερικανός ήταν εκπληκτικός στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Λευκάδας, με 25 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον ίδιο να σχολιάζει για την ανάδειξή του σε MVP της 1ης αγωνιστικής:

«Είναι βέβαιο ότι αυτή η διάκριση σημαίνει πολλά τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκπροσωπώ την Δόξα και δεν θα μπορούσα να φτάσω σε αυτή την αναγνώριση χωρίς την βοήθεια από τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές».

Σε ότι αφορά τις πρώτες του εντυπώσεις από την Α1, ο Ουέλς συμπλήρωσε: «Έχουμε παίξει μόλις έναν αγώνα αλλά ξέρω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος και να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω έρθει σε ένα πρωτάθλημα με αυτόν τον ανταγωνισμό», ενώ τέλος δήλωσε σχετικά με το που μπορεί να φτάσει η Δόξα στη φετινή σεζόν:

«Νομίζω ότι μπορούμε να πάμε μακριά, να φτάσουμε ψηλά. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που έχουμε αρχίσει και να ακούμε τις εντολές των προπονητών. Εφόσον συμβεί αυτό θα μπορούμε μέρα με την ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι», έκλεισε τις δηλώσεις του ο Αμερικανός γκαρντ της Δόξας Λευκάδας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα