«Κλεφτές ματιές» σε Σμιθ οι Σέλτικς!

Αλέξανδρος Καραλής
«Κλεφτές ματιές» σε Σμιθ οι Σέλτικς!

bet365

Ο Τζέ Αρ Σμιθ είναι ίσως ο πιο περιζήτητος free agent αυτή τη στιγμή στο «μαγικό κόσμο» του NBA, με τους Μπόστον Σέλτικς να είναι η τελευταία χρονικά ομάδα που δείχνει ενδιαφέρον για τον έμπειρο γκαρντ.

Το σίριαλ για τον επόμενο σταθμό του ιδιόρρυθμου σταρ καλά κρατεί! Όσο δεν φτάνει σε συμφωνία με τους Πρωταθλητές του ΝΒΑ, Κλίβελαντ Καβαλίερς, τόσο οι φήμες σχετικά με το μέλλον του θα φουντώνουν.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Σμιθ έχει μπει στο στόχαστρο των Μπόστον Σέλτικς, που έχουν τον απαραίτητο χώρο στο salary cap τους, για να προσφέρουν στον Αμερικανό «άσο» αυτό που ζητάει.

Ο Σμιθ αξιώνει ετήσιο μισθό περί τα $15.000.000, με τους Καβαλίερς να έχουν ανέβει μέχρι τα $11.000.000 και τους Σέλτικς να μπαίνουν δυνατά στη διεκδίκησή του, κοιτώντας για έναν καλό σκόρερ από τη θέση 2.

Με το πρώτο τζάμπολ της νέας χρονιάς στο NBA να πλησιάζει, μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη του συγκεκριμένου σίριαλ και τι χρώμα φανέλα θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Σμιθ .

 

NBA Τελευταία Νέα