Απαρηγόρητος ο Μάικ Τζέιμς

Απαρηγόρητος ο Μάικ Τζέιμς

Γιώργος Κούβαρης
Απαρηγόρητος ο Μάικ Τζέιμς

bet365

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών, ο Μάικ Τζέιμς κάθονταν σε μια καρέκλα σκεπτικός έξω από τα αποδυτήρια, χωρίς να έχει διάθεση για πολλά λόγια...

Αναμφισβήτητα, ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί το πρόσωπο των ημερών μετά τον αυτοτραυματισμό του. Τα νεύρα, η κακιά στιγμή, η λάθος αντίδραση, αλλάζουν τελείως τον προγραμματισμό και το στήσιμο του Παναθηναϊκού Superfoods τη φετινή σεζόν.

Οπως είναι γνωστό, ο Μάικ Τζέιμς ξέσπασε τα νεύρα του πάνω σε μια τζαμαρία του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να υποστεί βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού. Και πάλι καλά θα μπορούσε να πει κάποιος, αφού για μερικά εκατοστά θα έμενε και παράλυτος. Γιατί; Επειδή δεν απέδιδε τα αναμενόμενα στην προπόνηση. Κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε αθλητή, σε οποιοδήποτε άθλημα.

Ο Αμερικανός θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες αναγκάζοντας τους «πράσινους» να προχωρήσουν άμεσα σε απόκτηση παίκτη, ο οποίος -κατά πάσα πιθανότητα- θα είναι κοινοτικός. Κι αυτό διότι σε περίπτωση που είναι μη Ευρωπαίος, μετά την επιστροφή του Τζέιμς ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στο σημείο να έχει επτά... ξένους!

Το gazzetta.gr συνάντησε τον Τζέιμς μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα, ωστόσο δεν είχε διάθεση για πολλές κουβέντες. Κάθονταν σε μια καρέκλα, σκεπτικός, κοιτώντας στο πάτωμα... Προβληματισμένος, απογοητευμένος, αλλά και πεισμωμένος ήταν τα συναισθήματα που έβγαιναν από τη σύντομη συνομιλία μαζί του:

«Θα κάνω τα πάντα να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν. Σε έξι εβδομάδες θα είμαι πίσω. Πριν από τα Χριστούγεννα...» μας είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες για το συμβάν που είχε προηγηθεί. Στο πρόσωπό του υπήρχε η απογοήτευση, όπως και το γεγονός ότι ήταν απαρηγόρητος για τα όσα είχαν προηγηθεί.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα