Ο ένας και μοναδικός Ντραγκίσεβιτς

Ο ένας και μοναδικός Ντραγκίσεβιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο ένας και μοναδικός Ντραγκίσεβιτς

bet365

Η επιλογή του Τάντια Ντραγκίσεβιτς είναι η ασφαλέστερη και ο Άρης δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει με τον Σέρβο φόργουορντ δεδομένης της χρονικής πίεσης και της αγωνιστικής αξίας του παίκτη.

Όλα όσα συνέβησαν στον Άρη, από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου μέχρι και τώρα, μπορούν κάλλιστα να στοιχειοθετήσουν κοινωνική ταινία με τίτλο... “Back to August”. Γιατί ο χρόνος γύρισε περίπου δύο μήνες πίσω, στα μέσα του περασμένου Αυγούστου, όταν το κινητό τηλέφωνο του Δημήτρη Πρίφτη ήταν “κολλημένο” στο αυτί του. Τότε, πριν επιλεγεί ο Βίκτορ Σανικίντζε, ο προπονητής του Άρη είχε προχωρήσει σε απευθείας συζητήσεις με όλους τους υποψήφιους παίκτες. Εκτός του Γεωργιανού, μίλησε με τον Τάντια Ντραγκίσεβιτς, τον Τζον Σούρνα κ.α. Με εξαίρεση τον Ντραγκίσεβιτς ο οποίος ήθελε να κλείσει σε ομάδα Ευρωλίγκα, οι υπόλοιποι ήταν διαθέσιμοι. Επιλέχθηκε ο Σανικίντζε.

Λίγα λεπτά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γεωργιανού, "παίχθηκε" η ίδια ιστορία. Μόνο που αυτή τη φορά τα χρονικά περιθώρια ήταν πολύ περιορισμένα. Ως εκ τούτου, πολύωρες συζητήσεις δεν έγιναν, πέραν της χθεσινής μεταξύ του Δημήτρη Πρίφτη με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΚΑΕ Αρης, Μάνο Λάσκαρη. Εξετάστηκαν όλες οι περιπτώσεις. Από τα πιο ακραία σενάρια (σ. σ. Λουκάς Μαυροκεφαλίδης) έως και τα εξής δύο ενδεχόμενα: 1) τη διατήρηση της ομάδας ως έχει για το ελληνικό Πρωτάθλημα με την ταυτόχρονη απόκτηση Αμερικανού αποκλειστικά για τους αγώνες του Champions League και 2) την απόκτηση κοινοτικού έως το τέλος του πρώτου γύρου, έως ότου δηλαδή αποκτήσουν οι ομάδες το δικαίωμα χρησιμοποίησης έξι Αμερικανών.

Οσοι γνωρίζουν τον Δημήτρη Πρίφτη, αντιλαμβάνονται εύκολα ότι αυτές οι μεσοβέζικες λύσεις δεν είναι της φιλοσοφίας του. Ο προπονητής του Άρη λειτουργεί όπως ο επιλοχίας στον πόλεμο και δεν συνηθίζει να αλλάζει τους στρατιώτες. Τους στηρίζει μέχρι τελευταίας ρανίδος. Η αρχική και τελική απόφαση του Πρίφτη είναι ο Τάντια Ντραγκίσεβιτς. Τα υπόλοιπα, απλά συζητήθηκαν.

Βέβαια, το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον 30χρονο Σέρβο θα εξαρτηθεί από την οικονομική διαπραγμάτευση. Η πλευρά του παίκτη γνωρίζει το οικονομικό πλαίσιο πάνω στο οποίο μπορεί να κινηθεί ο Αρης και καλείται να δείξει αν την ενδιαφέρει να μπει στον οργανισμό της ομάδας. Στην περίπτωση που αρνηθεί, τότε θα συζητηθούν οι άλλες λύσεις. Τόσο απλά.

Επί των αγωνιστικών, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ντραγκίσεβιτς είναι η ασφαλέστερη επιλογή. Διαθέτει παραστάσεις, έχει εμπειρία και προσωπικότητα κυρίως όμως γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο που θα έχει στον Άρη, την εκτίμηση του Πρίφτη στο πρόσωπό του, ξέρει πού θα έρθει και γιατί θα έρθει. Εν τέλει, αυτή η υπόθεση θα τελειώσει θετικά ή αρνητικά στη διάρκεια του επόμενου 48ώρου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα