Παναθηναϊκός - Προμηθέας Πατρών 81-71

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός - Προμηθέας Πατρών 81-71

bet365

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά όταν βρήκε ρυθμό μπόρεσε να πάρει διαφορά και να ξεκινήσει νικηφόρα στην Basket League κερδίζοντας τον Προμηθέα Πατρών με 81-71.

Στον απόηχο του σοβαρού τραυματισμού του Μάικ Τζέιμς, οι «πράσινοι» έπαιξαν όσο... χρειάστηκε για να ανοίξουν λογαριασμό (και) στην Basket League απέναντι στον νεοφώτιστο Προμηθέα Πατρών (81-71)

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν... έθελξε με την παρουσία της στο παρκέ, επηρεασμένη από την απουσία του κόσμου (σ.σ. για τελευταία φορά αφού ο Παναθηναϊκός Superfoods εξέτισε την ποινή του) και την «παγωμάρα» που επικρατούσε με τη δεδομέμη απουσία του Αμερικανού γκαρντ για τους δύο επόμενους μήνες.

Παρόλα αυτά δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα για να κάμψει την αντίσταση των Πατρινών. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε λίγο στροφές, δυνάμωσε αρκετά στην άμυνα και έφτασε την διαφορά και στους 19 πόντους (71-52) στο ξεκίνημα τη τελευταίας περιόδου.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν και πάλι η εγγύηση των «πρασίνων» και εκείνος που «τελειώσε» τις περισσότερες φάσεις μέσα στο καλάθι, ενώ ανεβασμένοι παρουσιάστηκαν οι Σίνγκλετον και Χαραλαμπόπουλος σε σχέση με τις πρόσφατες εμφανίσεις τους...

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Είχε περισσότερες λύσεις από τον Προμηθέα και παρά την μέτρια βραδιά που βρέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Γιάννης Μπουρούσης αποτέλεσε και πάλι το σημείο αναφοράς του Παναθηναϊκού αφού στα 19:44 που αγωνίστηκε είχε 18 ποντους με 7/9 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και μόλις ένα λάθος.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Πατ Καλάθης δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο ματς αφού στα 6 λεπτά είχε 2 πόντους με 1/1 δίποντο, 0/1 βολή και 0/1 τρίποντο, το οποίο βρήκε στην... γωνία του ταμπλό!

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Στο τρίτο δεκάλεπτο ένα μίνι ξέσπασμα του Μπουρούση στάθηκε αρκετό για να δώσει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να κλείσει η περίοδος στο +17

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι τα 5/23 τρίποντα, αριθμός... απαγορευτικός για ματς υψηλότερου κινδύνου και επιπέδου. Ο Προμηθέας θα αφήσει πίσω του τα 15 λάθη γιατί σε γενικές γραμμές λστάθηκε πολύ καλά στο ματς

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 43-36, 67-50, 81-71

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα