Παίρνει παίκτη ο Παναθηναϊκός!

Παίρνει παίκτη ο Παναθηναϊκός!

Παίρνει παίκτη ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάικ Τζέιμς αναγκάζει τους «πράσινους» να προχωρήσουν στην απόκτηση παίκτη προκειμένου να καλύψουν το «κενό» του.

Ανω – κάτω έγινε ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού Superfoods μετά το απρόοπτο με τον Αμερικανό γκαρντ στην προπόνηση του Σαββάτου (8/10). Ο Τζέιμς αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες και το γεγονός αυτό αναγκάζει τον Αργύρη Πεδουλάκη να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση παίκτη. Και η απόφαση είναι ειλημμένη!

Βέβαια η επιλογή θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική από τη στιγμή που θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού σκοπός του προπονητή των «πρασίνων» είναι η άμεση ενσωμάτωση του παίκτη στην ομάδα. Ο Τζέιμς Φελντέιν αναμένεται να είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του Μάικ Τζέιμς για τα ματς της Basket League ώστε να αγωνιστεί στο ντέρμπι του ΣΕΦ και η ομάδα να μην «κατέβει» με ένα γκαρντ λιγότερο.

Ουσιαστικά ο Πεδουλάκης ψάχνει έναν παίκτη που θα έχει τα στοιχεία του Τζέιμς και να μπορεί να βοηθήσει εξίσου σε σκοράρισμα και οργάνωση. Και όλα αυτά με την προοπτική, αν ο παίκτης «δέσει» με την ομάδα να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Άλλωστε, οι «πράσινοι» είχαν -έτσι και αλλιώς- την ανάγκη ενός ακόμα «άσου», ειδικά για τα ματς της Ευρωλίγκας. Δεν αποκλείεται το θέμα απόκτησης παίκτη να τελειώσει και μέσα στην εβδομάδα, αφού ο Παναθηναϊκός «καίγεται» (πια) ενόψει της έναρξης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Από τη στιγμή, επίσης, που είναι δύσκολο να βρίσκεται στο ματς της πρεμιέρας με τη Ζαλγκίρις, οι «πράσινοι» θέλουν να τον έχουν στην αναμέτρηση της Μόσχας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, για την 2η αγωνιστική.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα