Αλλάζει νούμερο λόγω... σεβασμού ο Σίνγκλετον

Αλλάζει νούμερο λόγω... σεβασμού ο Σίνγκλετον

Αλλάζει νούμερο λόγω... σεβασμού ο Σίνγκλετον

bet365

Ο Κρις Σίνγκλετον επέλεξε, αρχικώς, να αγωνίζεται με το Νο.1 στον Παναθηναϊκό όμως εξήγησε τον λόγο που είναι υποχρεωμένος να το αλλάξει!

Ο Αμερικανός πρώην φόργουορντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν ήταν ο πρώτος παίκτης που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το εφετινό καλοκαίρι και, συγχρόνως, ο τελευταίος που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των «πράσινων» λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στην Κίνα.

Ο Σίνγκλετον, λοιπόν, επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο.1 ωστόσο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter εξήγησε τον λόγο που αλλάξει νούμερο.

«Ενημερώθηκα σήμερα πως πρέπει να αλλάξω τον αριθμό στη φανέλα μου επειδή κάποιος δημοσιογράφος έγραψε ότι δείχνω ασέβεια στους φιλάθλους με το να το φοράω. Εκπροσωπώ τους φιλάθλους…».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ζήτησε βοήθεια για το νούμερο που πρέπει να επιλέξει. Ο φίλος του, Τρέβορ Μπούκερ του πρότεινε το #35, με το οποίο αγωνίζεται ο ίδιος στους Μπρούκλιν Νετς όμως ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έδειξε να ικανοποιείται με τη συγκεκριμένη πρόταση, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο αν τον προμηθεύουν όλο τον χρόνο παπούτσια ο ίδιος και ο Κέβιν Ντουράντ!

Για την ιστορία το Νο.1 βρίσκεται στην οροφή του ΟΑΚΑ μαζί με τα λάβαρα των τίτλων του «τριφυλλιού», το Νο.4 του Φραγκίσκου Αλβέρτη και το Νο.13 του Δημήτρη Διαμαντίδη ενώ ένας φίλος του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον Σίνγκλετον ότι η ομάδα απέσυρε το συγκεκριμένο νούμερο για να τιμήσει τον κόσμο του συλλόγου και ότι το ζήτημα δεν είναι προσωπικό.

Eν τέλει ο Σίνγκλετον ενημέρωσε ότι κατέληξε στο #0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα