Σφαιρόπουλος: «Είχαμε σταθερά τον έλεγχο του ματς»

Σφαιρόπουλος: «Είχαμε σταθερά τον έλεγχο του ματς»

Σφαιρόπουλος: «Είχαμε σταθερά τον έλεγχο του ματς»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε λόγο για παιχνίδι που ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο και που ευχαριστήθηκε ο κόσμος της Αμαλιάδας. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο τόνισε, «Nα ευχηθώ και εγώ από τη μεριά μου καλή σεζόν, με υγεία και στον Κόροιβο Αμαλιάδας, αλλά και σε όλες τις ομάδες. Εμείς γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι, από την αρχή είχαμε συγκέντρωση και πήραμε μια διψήφια διαφορά. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σταθερά, σε όλη τη διάρκεια του. Νομίζω ήταν ένα ωραίο απόγευμα με όμορφο μπάσκετ και από τις δύο ομάδες το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο, εύχομαι να πετύχει τους στόχους του και η ομάδα, αλλά και ο κόουτς».

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Με τη σειρά του ο Ματ Λοτζέσκι ανέφερε ότι, «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι άρχισε η σεζόν. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο το ματς ερχόμενοι εδώ, γι’ αυτό και μπήκαμε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη γενικότερη εμφάνιση που κάναμε».

Best of internet