Πρίφτης: «Δείχνει πολύ σοβαρό του Σανικίτζε»

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥ

Πρίφτης: «Δείχνει πολύ σοβαρό του Σανικίτζε»

Πρίφτης: «Δείχνει πολύ σοβαρό του Σανικίτζε»

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίτζε ενώ ο Θόδωρος Ζάρας έστειλε τις ευχές του στον συμπαίκτη του.  

Οι άνθρωποι του Άρη εκφράζουν την ανησυχία τους για τον τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίτζε στο ματς της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα, με τον κόουτς των «κίτρινων» να παραδέχεται ότι το πρόβλημα του Γεωργιανού φόργουορντ είναι πολύ σοβαρό. 

«Καλούμαστε να διαχειριστούμε έναν σοβαρό τραυματισμό, είναι και αυτό μέσα στον  αθλητισμό, πρέπει να το διαχειριστούμε. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, δείχνει πολύ σοβαρός ο τραυματισμός. Όταν φεύγει με το φορείο ο παίκτης… Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Ζω τη στιγμή, ζω αυτό που έχει συμβεί. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε» εξήγησε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης.  

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι: «Σε ότι αφορά το ματς, είχε δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και αμυντικά και επιθετικά, είχαμε ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν σοβαροί, με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και τα πολλά λάθη Πρέπει να τα διορθώσουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμα. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε».  

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Νίκου Γκάλη στο «Nick Galis Hall»: «Ήταν πολύ θετικό που ήταν εδώ ο Νίκος Γκάλης. Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη για μας, τον θέλουμε κοντά μας, θα ήθελα πολύ να τον ξαναδούμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Τους παίκτες του Άρη εκπροσώπησε ο Θόδωρος Ζάρας: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά να έχουμε, αλλά και στον Σάνι να επανέλθει γρήγορα γερός» είπε αρχικά ο παίκτης του Άρη και αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε: «Ξεκινήσαμε θετικά το πρωτάθλημα, αλλά θέλω να σταθώ σε κάτι που είδα στην στατιστική. Κάποια επιθετικά ριμπάουντ θα μπορούσαμε να τα είχαμε γλυτώσει μαζί με εύκολα λάθη και σήμερα και στο άλλο ματς, μια και δώσαμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Αυτό πρέπει να το δούμε».

Best of internet