Φορτσάτη στο ΟΑΚΑ η Ζαλγκίρις!

Αλέξανδρος Καραλής
Φορτσάτη στο ΟΑΚΑ η Ζαλγκίρις!

bet365

Η Ζαλγκίρις Κάουνας επικράτησε με 74-66 της Λιέτουβος Ρίτας, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της λιθουανικής λίγκας, πετυχαίνοντας την 5η της νίκη, που της δίνει ώθηση για το ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την EuroLeague την προσεχή Παρασκευή (14/10).

Με όπλο το εξαιρετικό επιμέρους σκορ 22-8, που έκανε στην τρίτη περίοδο, η Ζαλγκίρις Κάουνας κέρδισε εκτός έδρας τη Λιέτουβος Ρίτας, με 74-66, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη που την έφερε ισόβαθμη με την αντίπαλό της στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Καναδό πλέι μέικερ, Κέβιν Πάνγκος, που πέτυχε 16 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Ουλανόβας - Λεκαβίτσιους, που πρόσθεσαν από 12 πόντους ο καθένας.

Έτσι, η Ζαλγκίρις έρχεται... με φόρα στο «Νίκος Γκάλης» προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της EuroLeague την προσεχή Παρασκευή (14/10, 21:15).

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 38-34, 46-56, 66-74

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα