Κολοσσός Ρόδου - Ρέθυμνο 66-74

Αλέξανδρος Καραλής
Κολοσσός Ρόδου - Ρέθυμνο 66-74

bet365

Πολύ μεγάλη νίκη για το Ρέθυμνο, που άλωσε το «Βενετόκλειο», κερδίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου με σκορ 74-66, έχοντας κορυφαίους τους Άρνολντ και Τάλτον.

Σοβαρή και πειστική εμφάνιση από την ομάδα του Τόνι Κωνσταντινίδη, που βρισκόταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού στη Ρόδο και τελικά κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας με 74-66 του Κολοσσού.

Φοβερή εμφάνιση για τους νικητές έκαναν οι Άρνολντ και Τάλτον, που πέτυχαν από 16 πόντους έκαστος, με το Χάρη Γιαννόπουλο να σημειώνει double double, έχοντας 13 πόντους και 10 ριμπάουντ για την ομάδα του Ρεθύμνου.

Για τους γηπεδούχους, που ακολουθούσαν διαρκώς στο σκορ, οι μόνοι που ξεχώρισαν ήταν οι Μπέρι (15 π., 3 ασ.), Ρέντιτς (14π., 4ρ.) και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που άγγιξε το double double με 10 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στα αρνητικά στοιχεία του αγώνα, η πολύ υγρασία που επικρατούσε στο νησί της Ρόδου, με αποτέλεσμα το παρκέ να έχει μεγάλη ολισθηρότητα και τους παίκτες να κινδυνεύουν άμεσα με κάποιον τραυματισμό!

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Είχε περισσότερους παίκτες σε καλή μέρα από τον Κολοσσό, ενώ το Ρέθυμνο κυριάρχησε και στον τομέα των ριμπάουντ (37 έναντι 29), με τους παίκτες του Κωνσταντινίδη να μένουν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά στο παιχνίδι.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Οι Άρνολντ και Τάλτον ήταν πολύ καλοί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οδηγώντας την ομάδα τους στο σκοράρισμα, ενώ και ο Χάρης Γιαννόπουλος βοήθησε πολύ με την εμπειρία του.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Ερλ Ουότσον ήταν... άφαντος στο Βενετόκλειο για την ομάδα του, μένοντας στο 0 στα 12 λεπτά που πάτησε στο παρκέ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το επιθετικό... κρεσέντο του Άρνολντ, που με 7 συνεχόμενους και αναπάντητους πόντους, μετέτρεψε σε 61-74 το 61-67, καθαρίζοντας τη νίκη για την ομάδα της Κρήτης.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Ο Κολοσσός τη συνολική του εικόνα και κυρίως το πολύ κακό ποσοστό στις ελεύθερες βολές (10/21, 48%), ενώ το Ρέθυμνο τον τραυματισμό του Γκάρι Τάλτον, που ελπίζει να μην είναι κάτι σοβαρό.

Τα δεκάλεπτα: 14-24, 34-42, 48-64, 66-74

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα