Ζντοβτς: «Να δείχνουμε σημάδια βελτίωσης»

Ζντοβτς: «Να δείχνουμε σημάδια βελτίωσης»

Gazzetta team
Ζντοβτς: «Να δείχνουμε σημάδια βελτίωσης»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε ενόψει της πρεμιέρας της ΑΕΚ και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας και υποστήριξε ότι περιμένει την αντίδραση των παικτών του

Μετά την εύκολη νίκη απέναντι στον Κόροιβο και τη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη δύσκολη πρεμιέρα στην Basket League στην Πάτρα απέναντι στον γηπεδούχο Απόλλωνα (9/10, 17:00).

Ο Γιούρι Ζντοβτς περιμένει να δει τους παίκτες του να βγάζουν αντίδραση σε ματς υπό την πίεση του κόσμου, όπως και κάποια σημάδια βελτίωσης από εδώ και στο εξής.

«Ξεκίνησε και επίσημα η περίοδος από το ματς Κυπέλλου με τον Κόροιβο και συνεχίζουμε με την «πρεμιέρα» του Πρωταθλήματος την Κυριακή. Αντίπαλος ο Απόλλωνας, μία πολύ δύσκολη ομάδα, με καλό προπονητή και ρόστερ. Παίζει εντός έδρας, έχει το πλεονέκτημα, και αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από προχθές, διότι κάναμε πολλά λάθη, κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου» δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ και κατέληξε:

«Σκοπός μας είναι να δείχνουμε σημάδια βελτίωσης καθημερινά και μέσα από τις προπονήσεις να διορθώνουμε τα λάθη μας. Περιμένω να δω την αντίδραση των παικτών μου απέναντι στην πίεση που δημιουργεί ο κόσμος στο γήπεδο της Πάτρας και ελπίζω στο τέλος όλα να πάνε καλά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα