Τσαλδάρης: «Οι προπονήσεις που έχουμε κάνει μετριούνται στο ένα χέρι»

Τσαλδάρης: «Οι προπονήσεις που έχουμε κάνει μετριούνται στο ένα χέρι»

bet365

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης μέσω του blog που διατηρεί αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της Δόξας Λευκάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η Λευκάδα τελευταία στιγμή έκανε ρόστερ αφού δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ενημερώθηκε πως θα αγωνιστεί στην Basket League. Ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Τσαλδάρης μίλησε για την πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Τσαλδάρη στο esake.gr:

«Η εφετινή σεζόν αρχίζει για την Δόξα Λευκάδας απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Για την ομάδα μας είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς είναι το πρώτο στην Α1 και τυχαίνει να είναι κόντρα σε ένα μεγάλο μέγεθος όπως ο ΠΑΟΚ. Το όνομα και η ιστορία του αντιπάλου κάνει ξεκάθαρο σε όλους, το ποσό δύσκολο έργο έχουμε.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο και μια μπασκετική ταυτότητα, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε να έχουμε στη διάρκεια της σεζόν. Σαφώς και είναι πολύ δύσκολο, γιατί οι προπονήσεις που έχουμε κάνει σαν ομάδα, μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Πέρα από αυτό, το όνομα και η ποιότητα του αντιπάλου, κάνει το παιχνίδι για εμάς πολύ δύσκολο.

Μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ξέρουμε όλοι ότι μπαίνει σε κάθε ματς για να επιβάλει το ρυθμό του και να οδηγήσει το παιχνίδι εκεί που θέλει. Οπότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο μπορούμε πιο έτοιμοι να ‎απαντήσουμε στους προβληματισμούς που θα μας βάλουν. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος που περιμένει πως και πως την έναρξη του πρωταθλήματος, να φύγει από το γήπεδο ευχαριστημένος.

Καλή αρχή με υγεία σε όλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα