Γκριν: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Γκριν: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Ο Έρικ Γκριν μίλησε για την επίσημη έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι είναι ενθουσιασμένος για την πρεμιέρα με τον Κόροιβο (08/10, 18:30) και ότι η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Γκριν: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έγραψε μήνυμα στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολιάζοντας πως «επιτέλους αρχίζει η σεζόν» και υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γκριν:

«Επιτέλους έφτασε η στιγμή της πρεμιέρας!

Επιτέλους η στιγμή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος έφτασε. Είμαι ενθουσιασμένος!!! Μετά από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας, ήρθε η στιγμή για την οποία έχουμε προπονηθεί τόσο. Τα επίσημα παιχνίδια. Ήδη μέσα στην εβδομάδα παίξαμε για το Κύπελλο Ελλάδος και τώρα ήρθε η στιγμή του πρωταθλήματος.

Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια όμορφη σεζόν, με υγεία και αρκετό θέαμα. Από τη μεριά μου, έχω να υποσχεθώ στους φίλους του Ολυμπιακού πως σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σε ό,τι αφορά τώρα το ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή την αναμέτρηση και θα είμαστε έτοιμοι.

Ξέρουμε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, γι’ αυτό και θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο 100%. Με σεβασμό στον αντίπαλο μας και στους εαυτούς μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Αυτά για τώρα. Μέσα στη σεζόν θα πούμε για πολλά θέματα που με απασχολούν και όχι απαραίτητα αγωνιστικά. Χαιρετίσματα σε όλους εκεί έξω. Καλή σεζόν να έχουμε.

Φιλικά,

Έρικ»

Best of internet