Φοβερό Fair Play του Μωραϊτη!

Φοβερό Fair Play του Μωραϊτη!

Gazzetta team
Φοβερό Fair Play του Μωραϊτη!

bet365

Ο Δημήτρης Μωραΐτης προέβη σε μια αξιέπαινη κίνηση στον χθεσινό (06/10) προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, δείχνοντας ότι αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση αθλητή.

Παρ' ότι όλα είχαν κριθεί στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο, με την ΑΕΚ να έχει εξασφαλίσει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση, το highlight της αναμέτρησης σημειώθηκε στα τελευταία λεπτά.

2:30 λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, ο Αλέξης Κάτζος, ο μόλις 15χρονος γκαρντ του Κοροίβου, πέρασε στο παρκέ για την ομάδα της Αμαλιάδας, αφού όλα είχαν κριθεί, προκειμένου να αρχίσει να μαζεύει εμπειρίες στην καριέρα του.

Ο Μωραϊτης, βλέποντας τον κατά δυο χρόνια μικρότερό του να περνάει στο παρκέ, του έκανε επίτηδες φάουλ, ώστε να έχει την ευκαιρία ο Κάτζος να πετύχει κάποιον πόντο στον αγώνα.

Ο γκαρντ του Κοροίβου μπορεί να αστόχησε στις βολές, ωστόσο, αυτό που έμεινε ήταν το χειροκρότημα στους δυο μικρούς των ομάδων, που έδειξαν ότι υπάρχει λαμπρό μέλλον για το μπάσκετ της χώρας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα