Κωνσταντώνης: «Πάνω από όλους ο Πανιώνιος»

Κωνσταντώνης: «Πάνω από όλους ο Πανιώνιος»

Κωνσταντώνης: «Πάνω από όλους ο Πανιώνιος»

Ο Θανάσης Κωνσταντώνης μίλησε για την απομάκρυνσή του από τη θέση του υπευθύνου των τμημάτων υποδομής του Πανιωνίου, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και θα έχει παρόν και μέλλον.

Ύστερα από 12 χρόνια, ο Θανάσης Κωνσταντώνης δεν θα είναι από τη νέα σεζόν στη θέση του υπευθύνου των ακαδημιών, με το Γιάννη Καλαμπόκη να παίρνει τη θέση του. Ο ίδιος αποφάσισε να αφήσει ένα μήνυμα, στο οποίο έλεγε χαρακτηριστικά:

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

«Η προσωπική απόφαση του πρόεδρου του τμήματος μπάσκετ κ. Ιωνα Βαρουξάκη να λυθεί μονομερώς η συνεργασία με τις ακαδημίες μπάσκετ του Πανιωνίου και χωρίς να μου έχουν γνωστοποιηθεί οι λόγοι, δεν πρόκειται να επηρεάσει το παρόν και το μέλλον τους.
Οι υποδομές  του συλλόγου έχουν δημιουργηθεί από πρωτεργάτες του τμήματος μπάσκετ, πριν από 30 χρόνια και αυτό το όραμα όφειλα να συνεχίσω, όπως και έπραξα.

Τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του Πανιωνίου, απέδειξαν ότι είναι ο «θεματοφύλακας» και της ανδρικής ομάδας, όταν στην περσινή περίοδο ανέλαβαν να την υποστηρίξουν οικονομικά και να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και στην άνοδο της στην Α2 κατηγορία. 

Σ’ ΄ότι αφορά τους άλλους προπονητές των ακαδημιών και μέχρι πρότεινος συνεργάτες μου, θέλω να τονίσω ότι οφείλουν να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία τους στον σύλλογο, ως αυτόνομοι και αυτοδημιούργητοι. Ο Πανιώνιος είναι πάνω απ’ όλους», ήταν τα λόγια του Κωνσταντώνη.

Best of internet