Ντατόμε: «Ο Ομπράντοβιτς σε κάνει καλύτερο παίκτη!»

Ντατόμε: «Ο Ομπράντοβιτς σε κάνει καλύτερο παίκτη!»

Αλέξανδρος Καραλής
Ντατόμε: «Ο Ομπράντοβιτς σε κάνει καλύτερο παίκτη!»

bet365

Ο Λουίτζι Ντατόμε μίλησε για τη νέα χρονιά που «ανοίγεται» για τη Φενέρμπαχτσε, τη νέα μορφή της EuroLeague, το Final 4 της διοργάνωσης και φυσικά το Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο και εξήρε.

Ο Ιταλός φόργουορντ «μπαίνει» στη δεύτερή του σεζόν στην Τουρκία και σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τουρκικά μέσα, μίλησε για τη νέα μορφή της EuroLeague και αποθέωσε το «Ζοτς».

«Ξέρουμε ότι θα είναι μια πολύ μεγάλη σεζόν και γι' αυτό όλοι συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά. Η προετοιμασία μας πηγαίνει πολύ καλά και χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής», είπε αρχικά ο 29χρονος φόργουορντ και συνέχισε, λέγοντας για το νέο σύστημα της EuroLeague:

«Θα είναι μια δύσκολη σεζόν, αλλά και διασκεδαστική ταυτόχρονα. Από τα μειονεκτήματα του νέου φορμάτ είναι η κούραση που θα έρθει με τόσα παιχνίδια. Πολλές φορές δεν θα προλαβαίνουμε να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχει όμως πλεονέκτημα στο Final 4, καθώς θα τους έχουμε αντιμετωπίσει όλους στην κανονική περίοδο, όχι όπως πέρυσι που πετύχαμε τις Λαμποράλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη χειρότερη χρονικά στιγμή».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Ντατόμε ανέφερε ότι «είναι ωραία να είσαι στην Κωνσταντινούπολη» και αποθέωσε τον προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Ο Ομπράντοβιτς ξέρει τον τρόπο να κερδίζει και είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης του. Σε κάνει καλύτερο παίκτη και ξέρει πως να σου δώσει κίνητρο, οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης του», τόνισε στο τέλος ο Ιταλός.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα