Πρίντεζης: «Κάθε αρχή και δύσκολη»

Πρίντεζης: «Κάθε αρχή και δύσκολη»

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Κάθε αρχή και δύσκολη»
Η πρεμιέρα της φετινής Basket League πλησιάζει, με το Γιώργο Πρίντεζη να εμφανίζεται απόλυτα προσηλωμένος στο πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός δυνατά στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυρθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν αύριο (08/10, 18:30) στην Αμαλιάδα τον Κόροιβο, για την πρεμιέρα της Basket League της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Έλληνα φόργουορντ να εφιστά την προσοχή στους συμπαίκτες του, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Κοροίβου.

«Μια πρεμιέρα είναι πάντα σημαντική και έχει πάντα τις δικές της δυσκολίες. Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού με τον Κόροιβο είναι μεγάλη αλλά αν δεν είμαστε σοβαροί όπως κάναμε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό για το Κύπελλο τότε η ομάδα της Αμαλιάδας δεν θα μας χαριστεί. Άλλωστε άγχος δεν θα έχουν και για όλη την πόλη πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι γιορτή», σχολίασε αρχικά ο Πρίντεζης για να συμπληρώσει στη συνέχεια για τα επόμενα ματς του Ολυμπιακού:

«Ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα απ’ αυτό το παιχνίδι», έκλεισε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού τις δηλώσεις του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα