«Άκυρος» ο συναγερμός

«Άκυρος» ο συναγερμός

Gazzetta team
«Άκυρος» ο συναγερμός

bet365

Μάικ Τζένκινς και Θόδωρος Ζάρας αποχώρησαν κουτσαίνοντας από το παρκέ του Nick Galis Hall στον αγώνα απέναντι στην Κύμη. Βλέποντας την εικόνα, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του αλλά σήμερα πήρε… βαθιά ανάσα.

Χωρίς προβλήματα προβλέπεται να παραταχθεί ο Αρης στην πρεμιέρα της Basket League απέναντι στα Τρίκαλα. Τόσο ο Μάικ Τζένκινς όσο και ο Θόδωρος Ζάρας ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Ο Αμερικανός δέχθηκε ένα χτύπημα στην κνήμη και στο τέλος του αγώνα με την Κύμη, γι’ αυτόν τον λόγο είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, αυτές έδειξαν ότι δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό. Ο ίδιος ένιωσε πολύ καλύτερα κι έτσι πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση. Ο Θόδωρος Ζάρας χτύπησε στον τετρακέφαλο στη διάρκεια της τελευταίας περιόδου. Επίσης υποβλήθηκε σε εξετάσεις, δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Αρη ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος απέναντι στα Τρίκαλα στο Nick Galis Hall.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα