Έγινε ο αγιασμός στο Ρέθυμνο (pics)

Gazzetta team
Έγινε ο αγιασμός στο Ρέθυμνο (pics)

bet365

Λίγα 24ωρα πριν από το πρώτο τζάμπολ για τη νέα σεζόν, το Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποίησε στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» τον καθιερωμένο αγιασμό.

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος κ. Ηρακλής Μανουκαράκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το τεχνικό τιμ, όπως φυσικά οι παίκτες και οι εργαζόμενοι της ομάδας.

Το μυστήριο τέλεσε ο Πατήρ Σωκράτης Ξενικάκης, ενώ το μέλος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Τάσος Τριαντάφυλλος, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών. Σήμερα έγινε ο αγιασμός της ομάδας. Αύριο αναχωρούμε πρωί – πρωί για την Ρόδο, με απογευματινή προπόνηση στην Ρόδο. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένη στην προετοιμασία της. Οι αθλητές και το τεχνικό τιμ έχουν περάσει δύσκολα με πολλά ταξίδια και καταπονήσεις αλλά είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος σε μία δύσκολη έδρα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι με «όπλο» την συγκέντρωση όλων μπορεί να έρθει μία πολυπόθητη νίκη για την ομάδα μας. Εύχομαι υγεία στα παιδιά όλη τη χρονιά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα πολύ δύσκολο όπως αναμένεται πρωτάθλημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα