Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας... ανέκρινε τον Πέπου Ερνάντεθ! (vid)

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας... ανέκρινε τον Πέπου Ερνάντεθ! (vid)

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας... ανέκρινε τον Πέπου Ερνάντεθ! (vid)

bet365

Ο ηγέτης των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, πήρε συνέντευξη από τον πρώην προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Πέπου Ερνάντεθ, εξισώνοντας κόμματα και ομάδες!

Χαρισματικός και ειλικρινής για κάποιους, οπορτουνιστής για άλλους, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας κατάφερε μέσα σε λίγα, μόλις, χρόνια να κάνει το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς Podemos («Μπορούμε») τρίτη δύναμη στο Κοινοβούλιο και να αλλάξει τις ισορροπίες στην ισπανική πολιτική σκακιέρα.

Παρεμπιπτόντως, η αγάπη του Ιγκλέσιας για το μπάσκετ είναι δεδομένη. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ 2015 και πριν από τον προημιτελικό της Ισπανίας με την Ελλάδα στο Pierre Mauroy, ο Ισπανός πολιτικός έστειλε μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα: «Αλέξη, τώρα δεν θα είμαστε στην ίδια πλευρά! Είμαι με την εθνική και θα σας κερδίσουμε».

Ο Γενικός Γραμματέας των Podemos άλλαξε, προσωρινά, ρόλο και πήρε συνέντευξη από τον πρώην προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Πέπου Ερνάντεθ, ο οποίος οδήγησε τους Ίβηρες στην κορυφή του κόσμου κόντρα στην Ελλάδα, στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας! Μάλιστα του ζήτησε να παραλληλίσει τα κόμματα στην Ισπανία με τις ομάδες.

«Το Λαϊκό Κόμμα (σ.σ. του Μαριάν Ραχόι) είναι σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι Σοσιαλιστές σαν την Εστουδιάντες» εξήγησε ο Πέπου, ο οποίος αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας, Χοσέ Λουίς Σάεθ. «Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Είχαμε πολλές διαμάχες. Προσωπικά, θεωρώ καλό νέο ότι δεν συνεχίζει στην ομοσπονδία! Αναγνωρίζω ό,τι έχει προσφέρει, μολονότι έχασε την ευκαιρία να δώσει στο ισπανικό μπάσκετ την απαραίτητη ώθηση για το μέλλον. Θα μπορούσε να επενδύσει στις επιτυχίες μας ώστε να υπάρχει συνέχεια στο μέλλον. Αντ' αυτού, έχασε χρόνο και χρήμα».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα