Πρίφτης: «Γίναμε... ζούγκλα»

Πρίφτης: «Γίναμε... ζούγκλα»

bet365

Από την επιβλητική εμφάνιση του δεύτερου δεκαλέπτου στη… ζούγκλα της τρίτης περιόδου. Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στα 29 λάθη που έκαναν οι παίκτες του απέναντι στην Κύμη.

Ο προπονητής του Άρη συνηθίζει να μη νιώθει ικανοποιημένος ακόμη και μετά από επιβλητικές νίκες όπως η σημερινή απέναντι στην Κύμη. Αναφερόμενος στην εικόνα του αγώνα, δεν έκρυψε τα παράπονά του.

«Αντιμετωπίσαμε την Κύμη η οποία είχε πολύ καλή διαδρομή στο Κύπελλο Ελλάδος και είναι ισορροπημένη ομάδα. Νομίζω ότι ήταν καταλυτική η παρουσία μας στο δεύτερο δεκάλεπτο, κυρίως αμυντικά και δόθηκε ένα στίγμα στο παιχνίδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο, να το πω ότι είναι φυσιολογικό, δεν ήμασταν σοβαροί και δεν είχαμε συγκέντρωση. Δεν πρέπει να το πω γιατί πρέπει να είμαι πιο αυστηρός. Δεν είχαμε καλή συμπεριφορά, σίγουρα με προβληματίζει. Δεν πρέπει να έχουμε κενά. Το χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν τα 54 λάθη και το παιχνίδι έγινε σαν ζούγκλα και είναι απαράδεκτο. Συνεχίζουμε, έχουμε τον αγώνα με τα Τρίκαλα», είπε.

Αναφέρθηκε στα στοιχεία που θέλει να βλέπει από την ομάδα του. «Σε κάθε παιχνίδι τεστάρουμε τις δυνατότητές μας, ειδικά τώρα που τα παιχνίδια έχουν κόστος. Το συγκεκριμένο ήταν νοκ άουτ παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σοβαρά και είναι τεστ για μας. Έχουμε μια αθλητικότητα και πρέπει να τη βγάλουμε στο αμυντικό κομμάτι. Ταυτόχρονα πρέπει να γίνουμε πιο σοβαροί και επιπόλαιοι στην επίθεση».

Ρωτήθηκε επιμέρους για την απόδοση της ομάδας του στο τρίτο δεκάλεπτο: «Δεν με εκπλήσσει, αλλά με προβληματίζει. Πρέπει να επισπεύσω τον χρόνο για να μειωθούν τα λάθη. Ενστικτωδώς ο παίκτης χαλαρώνει όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά, άσχετα του τι λέει στους συμπαίκτες του. Αυτό έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο. Το ότι δεν είμαστε έτοιμοι από πλευράς τακτικής το ξέρουμε, χρειαζόμαστε δουλειά».

Να σημειωθεί ότι σε εξετάσεις θα υποβληθούν αύριο (6/10) οι Θόδωρος Ζάρας, Μάικ Τζένκινς οι οποίοι έχουν χτυπήματα σε τετρακέφαλο και κνήμη αντίστοιχα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα