Πεδουλάκης: «Όχι συνέχεια τρίποντα»

Πεδουλάκης: «Όχι συνέχεια τρίποντα»

Γιώργος Κούβαρης
Πεδουλάκης: «Όχι συνέχεια τρίποντα»

bet365

Τα 11/31 τρίποντα αποτελεί μεγάλο νούμερο για τον Παναθηναϊκό Superfoods και φυσικά δεν μπορούσε να αποφύγει από τον σχολιασμό του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» έκανε ειδική αναφορά για τα πολλά σουτ έξω από τα 6.75μ. λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα ματς χωρίς κόσμο. Παγωμένο. Δημιουργήθηκαν καταστάσεις που θα βοηθήσουν τα ποδαιδιά να καταλάβουν. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε την άμυνα και πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να βρίσκουμε συνέχεια το τρίποντο. Ανεβάσαμε και την άμυνά μας. Βρήκαμε το κίνητρο. Είναι κομμάτι της προετοιμασίας μας. Είμαστε καινούριοι και πρέπει να χτίσουμε πράγματα. Ιδιαίτερα το κομμάτι της άμυνας και της προσέγγισης. Πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις».

Και συνέχισε: «Χτίζουμε την ομάδα μας. Σου δημιουργούνται καταστάσεις που πας νωχελικά. Πρέπει να πιέσεις στην άμυνα για να τη βρεις απροετοίμαστη. Όταν δε μπαίνουν τα σουτ πρέπει να έχεις διαφορετική προσέγγιση από αυτή που είχαμε. Δεν είμαστε έμπειροι σαν ομαδα. Πρέπει οι παίκτες να βρίσκουν τις λύσεις. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να βγάλουμε το ταλέντο μας στην επίθεση. Γιατί αν μαζεύουμε τη μπάλα από το διχτάκι θα έχουμε θέμα. Στο πέντε-πέντε έχουμε ακόμα πολλή δουλειά. Και το έχω πει δημόσια αυτό».

Για να καταλήξει μιλώντας για την διαφοροποίηση των κανονισμων: «Είναι λάθος οι διαφορετικοί κανονισμοί. Είναι κουραστικό και για τον θεατή. Πρεπει να καταλάβουμε πως πρώτα είναι ο θεατής και μετά ο παίκτης. Το συνεχές σφύριγμα δεν κάνει καλό στο μπάσκετ. Και τα ταιμ άουτ πρέπει να λιγοστέψουν».

Από τη πλευρά του ο Λευτέρης Μποχωρίδης, υπογράμμισε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν χαλαροί στην αρχή. Κι οι δύο ομάδες ψάχνουν να βρουν ρυθμό. Στη διάρκεια του αγώνα ανεβάσαμε την άμυνά μας και παίζοντας καλύτερο μπάσκετ όσο περνούσε η ώρα, πήραμε τη νίκη».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα