Σίλβερ: «Να τα βρουν EuroLeague και FIBA»

Αλέξανδρος Καραλής
Σίλβερ: «Να τα βρουν EuroLeague και FIBA»

bet365

Ο Άνταμ Σίλβερ έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την κόντρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τονίζοντας την ανάγκη να βρεθεί λύση.

Σε συνέντευξή του σε καταλανικό ραδιόφωνο, ο κομισάριος του NBA μίλησε, στο πλαίσιο του NBA Global Games, που βρίσκεται στη Βαρκελώνη σήμερα (05/10), με το παιχνίδι Θάντερ-Μπαρτσελόνα, για την κόντρα μεταξύ EuroLeague και FIBA.

«Η FIBΑ και η Ευρωλίγκα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους. Πρέπει να υπάρχει ένα κοινό όραμα για να βοηθήσει το μπάσκετ να αναπτυχθεί στην Ευρώπη. Όλοι είχαμε μεγάλες προσδοκίες πως η ανάπτυξη θα επιταχυνθεί. Το ποσοστό των ξένων παικτών που συμμετέχουν στο ΝΒΑ έχει αυξηθεί και αυτό είναι πολύ θετικό για τη δουλειά. Η προοπτική της λίγκας είναι ήδη παγκοσμιοποιημένη», σχολίασε αρχικά ο Σίλβερ, ενώ ερωτηθείς για πιθανό πλάνο μιας διεθνούς διοργάνωσης, πρόσθεσε:

«Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό. Υπάρχουν πολλές διεθνείς αγορές που έχουν τα φόντα να εισέλθουν όπως η κινεζική, η ευρωπαϊκή και αυτής της λατινικής Αμερικής», κατέληξε ο Αμερικανός.

 

NBA Τελευταία Νέα