Σίλβερ: «Να τα βρουν EuroLeague και FIBA»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

Σίλβερ: «Να τα βρουν EuroLeague και FIBA»

Ο Άνταμ Σίλβερ έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την κόντρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τονίζοντας την ανάγκη να βρεθεί λύση. 

Σίλβερ: «Να τα βρουν EuroLeague και FIBA»

Σε συνέντευξή του σε καταλανικό ραδιόφωνο, ο κομισάριος του NBA μίλησε, στο πλαίσιο του NBA Global Games, που βρίσκεται στη Βαρκελώνη σήμερα (05/10), με το παιχνίδι Θάντερ-Μπαρτσελόνα, για την κόντρα μεταξύ EuroLeague και FIBA.

«Η FIBΑ και η Ευρωλίγκα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους. Πρέπει να υπάρχει ένα κοινό όραμα για να βοηθήσει το μπάσκετ να αναπτυχθεί στην Ευρώπη. Όλοι είχαμε μεγάλες προσδοκίες πως η ανάπτυξη θα επιταχυνθεί. Το ποσοστό των ξένων παικτών που συμμετέχουν στο ΝΒΑ έχει αυξηθεί και αυτό είναι πολύ θετικό για τη δουλειά. Η προοπτική της λίγκας είναι ήδη παγκοσμιοποιημένη», σχολίασε αρχικά ο Σίλβερ, ενώ ερωτηθείς για πιθανό πλάνο μιας διεθνούς διοργάνωσης, πρόσθεσε:

«Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό. Υπάρχουν πολλές διεθνείς αγορές που έχουν τα φόντα να εισέλθουν όπως η κινεζική, η ευρωπαϊκή και αυτής της λατινικής Αμερικής», κατέληξε ο Αμερικανός. 

Best of internet