Πρώτο καλάθι αλά... Χακίμ ο Έμπιντ! (vids)

Πρώτο καλάθι αλά... Χακίμ ο Έμπιντ! (vids)

Αλέξανδρος Καραλής
Πρώτο καλάθι αλά... Χακίμ ο Έμπιντ! (vids)

bet365

Ο Τζόελ Έμπιντ αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό των Σίξερς ενόψει της νέας σεζόν απέναντι στους Σέλτικς, πετυχαίνοντας το πρώτο του καλάθι με την ομάδα της Φιλαντέλφια!

Η πιο καλή είδηση για τους φίλους και τους ιθύνοντες της ομάδας των Σίξερς από το χθεσινό (04/10) φιλικό της ομάδας τους με τους Σέλτικς, ήταν η (επιτέλους) πρώτη συμμετοχή του Τζόελ Έμπιντ με τη φανέλα της Φιλαντέλφια.

Ο 22χρονος σέντερ έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα τα δυο τελευταία χρόνια και παρά το γεγονός ότι έγινε ντραφτ το 2014, δεν είχε κατορθώσει να αγωνιστεί ακόμη στο NBA, εξαιτίας ενός κατάγματος στο δεξί του πόδι.

Η πρώτη του συμμετοχή, λοιπόν, καταγράφηκε απέναντι στους «Κέλτες», στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν της ομάδας του, πετυχαίνοντας το πρώτο του καλάθι με στυλ... Χακίμ Ολάζουον, ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο του.

Γενικά, ο Καμερουνέζος σέντερ έδειξε θετικά στοιχεία στα 13 λεπτά, που αγωνίστηκε, κάνοντας και ένα εντυπωσιακό κόψιμο, με το μέλλον των Σίξερς να προδιαγράφεται λαμπρό αν οι νεαροί παίκτες του ρόστερ τους καταφέρουν να μείνουν υγιείς!

 

NBA Τελευταία Νέα