Μπλατ: «Έκανα και εγώ κάτι...»

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ

Μπλατ: «Έκανα και εγώ κάτι...»

Ο νυν τεχνικός της Νταρουσάφακα και πρώην των Καβαλίερς, Ντέιβιντ Μπλατ, δήλωσε ότι σκοπεύει να αποδεχθεί το δαχτυλίδι που του προσέφεραν οι Καβς για το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος. 

Μπλατ: «Έκανα και εγώ κάτι...»

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ΛεΜπρόν κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα με τον Τάιρον Λου στον πάγκο, όμως, οι Καβς είχαν εκκινήσει το πρωτάθλημα με τον Ισραηλινό κόουτς, του οποίου και προσέφεραν δαχτυλίδι, σε ένδειξη αναγνώρισης της δουλειά του στην ομάδα. 

Εξάλλου, προπονούσε την ομάδα για 1,5 χρόνο, μέχρι και τα μέσα της περασμένης σεζόν, όταν και απολύθηκε και έτσι ο Μπλατ θα αποδεχθεί το δαχτυλίδι.

«Μου προσέφεραν και με ευγνωμοσύνη το αποδέχθηκα, επειδή μου το παρουσίασαν με έναν τρόπο που ήταν με πολύ σεβασμό. Οι Καβαλίερς ήθελαν να μου δώσουν το δαχτυλίδι, επειδή ο οργανισμός ένιωθε ότι συνεισέφερα στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Μπλατ και συνέχισε, λέγοντας: 

«Δεν είναι δικό μου το πρωτάθλημα, το αναγνωρίζω, αλλά επίσης νιώθω ότι έκανα κάτι εκεί και το αποδέχθηκα. Το σημαντικό για μένα είναι ότι ένιωσα ότι κατάλαβαν ότι το αξίζω και δεν μου δόθηκε απλά, οπότε ήμουν χαρούμενος να το δεχθώ», ήταν τα καταληκτικά λόγια του 57χρονου τεχνικού.

Best of internet