Τα εισιτήρια για το Απόλλων Πατρών - ΑΕΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ

Τα εισιτήρια για το Απόλλων Πατρών - ΑΕΚ

Ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται την ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Basket League και ενημέρωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων. 

Τα εισιτήρια για το Απόλλων Πατρών - ΑΕΚ

Η πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος περιλαμβάνει την αναμέτρηση στην Πάτρα ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ. Σε αυτό το πρώτο ματς οι γηπεδούχοι θέλουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους και για αυτό το λόγο ενημέρωσαν για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Αναλυτικά:

«Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League 2016-17 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας CARNA και την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2016(17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link:https://goo.gl/ipx9hn ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» θα κοστίζουν 10,00 ευρώ, στην κερκίδα «Β» θα κοστίζουν 12,00 ευρώ και στην κερκίδα «Α» θα κοστίζουν 18,00 ευρώ.

Παράλληλα, θα ισχύσουν και τα φοιτητικά/μαθητικά και εισιτήρια ανεργίας που θα κοστίζουν 8,00 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει».

Best of internet