Αργεντίνικη... παροικία στους Σπερς (pic)

Αργεντίνικη... παροικία στους Σπερς (pic)

Αλέξανδρος Καραλής
Αργεντίνικη... παροικία στους Σπερς (pic)

bet365

Το κλίμα του Σαν Αντόνιο φαίνεται να «τραβάει» τους Αργεντινούς, αφού ο Τζινόμπιλι έχει πλέον άλλους δυο συμπατριώτες του στην ομάδα των Σπερς, δείχνοντας τους τα... λημέρια.

Ο 39χρονος γκαρντ ήταν αυτός, εξάλλου, που έπεισε την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς να υπογράψει τους Πατρίσιο Γκαρίνο και Νίκολας Λαπροβίτολα, ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας.

Οι 3 τους από ότι φαίνεται έχουν κάνει καλό... παρεάκι στην ομάδα των Σπερς, έχοντας... κολλήσει από τις πρώτες μέρες στο training camp των «σπιρουνιών», με τον Τζινόμπιλι σε ρόλο δασκάλου.

«Προσπαθώ να κάνω τα πράγματα πιο εύκολα γι αυτούς. Πραγματικά εκτιμώ τον Νίκο και τον Πάτο, δυο νέα, σκληρά εργαζόμενα, ταλαντούχα παιδιά, που πραγματικά θέλω να τα βοηθήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζινόμπιλι.

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να είμαι στο NBA και πολύ περισσότερο να είμαι δίπλα στο Μανού. Είναι ο ήρωάς μας, ο πατέρας μας, το πρότυπό μας. Είναι μια απίστευτη εμπειρία», σημείωσε ο Γκαρίνο, ενώ ο Λαπροβίτολα πρόσθεσε:

«Για την Αργεντινή, ο Μανού είναι ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν. Το να μοιραζόμαστε το πρώτο μας βήμα στο NBA με εκείνον, ναι, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.»

Οι θέσεις στο ρόστερ των Σπερς, όμως, είναι σχεδόν κλεισμένες (μένει μόλις μια κενή), οπότε οι δυο νεαροί Αργεντίνοι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να πάρει κάποιος από τους δυο τη θέση που απομένει.

 

Τελευταία Νέα