ΛεΜπρόν υπέρ Χίλαρι

ΛεΜπρόν υπέρ Χίλαρι

Αλέξανδρος Καραλής
ΛεΜπρόν υπέρ Χίλαρι

bet365

Ο σούπερ σταρ των Καβαλίερς τοποθετήθηκε δημόσια και εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στην Χίλαρι Κλίντον, στη μάχη για την προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η... μάχη για το ποιος θα διαδεχθεί τον Μπάρακ Ομπάμα στην προεδρεία των ΗΠΑ έχει «ανάψει» για τα καλά με τη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ να «κοντράρονται» μέχρι τέλους.

Ο «Βασιλιάς» του NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς, δεν θα μπορούσε να μην ασχολείται με το συγκεκριμένο γεγονός και με δήλωσή του σε τοπική εφημερίδα, εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στην Κλίντον.

«Υποστηρίζω τη Χίλαρι επειδή θα χτίσει πάνω στην κληρονομιά του καλού μου φίλου, Μπάρακ Ομπάμα. Πιστεύω σε αυτά που έκανε ο Πρόεδρος Ομπάμα για τη χώρα μας και υποστηρίζω τη δέσμευσή της να συνεχίσει την κληρονομιά αυτή.

Όπως εγώ και το ίδρυμά μου, έτσι και η Χίλαρι είναι μια πρωταθλήτρια για τα παιδιά και το μέλλον τους. Για πάνω από 40 χρόνια δουλεύει για να βελτιώσει τα δημόσια σχολεία, να αυξήσει την πρόσβαση στην περίθαλψη, να υποστηρίξει νοσοκομεία παίδων και πολλά περισσότερα...

Οι πολιτικές και οι ιδέες που μας χωρίζουν δεν είναι η λύση. Πρέπει όλοι να είμαστε μαζί - ανεξαρτήτου χρώματος στο δέρμα. Και η Χίλαρι δίνει το μήνυμα της ελπίδας και της ενότητας, που χρειαζόμαστε», ήταν τα λόγια του ΛεΜπρόν, που είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος σε τέτοια δημόσια θέματα και δεν παραλείπει να μιλάει ανοιχτά.

 

NBA Τελευταία Νέα