Ζντοβτς: «Είμαστε πολύ φιλόδοξοι»

ΖΝΤΟΒΤΣ ΚΑΙ ΣΑΚΟΤΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Ζντοβτς: «Είμαστε πολύ φιλόδοξοι»

Ζντοβτς: «Είμαστε πολύ φιλόδοξοι»

Ο Γιούρι Ζντοβτς εξήγησε ότι η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με υψηλές προσδοκίες ενώ ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησε για το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι.

Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε στο esake.gr για τους στόχους της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει υγιής ατμόσφαιρα στην ομάδα.

«Ακόμα μία αγωνιστική περίοδος ξεκινάει για μας και είμαστε πολύ φιλόδοξοι. Ξεκινάμε με υψηλές προσδοκίες στο να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρουμε, ότι δεν θα είναι εύκολο διότι υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες. Ακόμα και κάποιες που δεν είναι έτοιμες, επειδή γνωρίζω τους προπονητές και την δουλειά που κάνουν, θα έχουν άλλη εικόνα στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι οι υψηλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Ξέρουμε, ότι υπάρχουν ομάδες μπροστά μας, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Εμείς θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας, τα προβλήματά μας, την ομάδα μας. Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε και τον Άρη, που είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο κάνει βήματα μπροστά και τον ΠΑΟΚ, που παραμένει σταθερή δύναμη στο Πρωτάθλημα. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες και τους προπονητές να έχουμε μία καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και άγχος. Θα είναι μεγάλη η χρονιά και το σημαντικότερο για μένα είναι να υπάρχει υγιής ατμόσφαιρα στην ομάδα».

Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο αρχηγός της «Ένωσης», Ντούσαν Σάκοτα: «Οι στόχοι στην ΑΕΚ, όπως πάντα έτσι και την εφετινή σεζόν, παραμένουν υψηλοί. Θέλουμε πάντα να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι και αυτό θα προσπαθήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη.  Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους τους παίκτες, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς προβλήματα εξωγηπεδικά και όλα θα πάνε καλά».

Best of internet